Grootendorst Modeltreinen ***

Wat u bij Grootendorst Modeltreinen zoal mag verwachten:

Modeltreinen en toebehoren van alle bekende merken in H0 en N-spoor.

Overzichtelijke presentatie Bij Grootendorst Modeltreinen kunt u de modellen bewonderen in een overzichtelijke vitrine-presentatie in een rustige omgeving. Wij vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar als u dat wenst geven wij u uiteraard de gewenste informatie. Wilt u alleen maar kijken? Geen probleem!

Deskundig advies Modeltreinen en hobby-artikelen verkopen is het vak van Grootendorst Modeltreinen. Daarom volgen zij steeds de nieuwste ontwikkelingen van de hun aangeboden producten. Hierdoor kunnen zij u steeds van een goed advies dienen. Zij vinden het belangrijk u zo te adviseren dat u tevreden bent en blijft! Heeft u vragen, schroom niet deze te stellen, want ook voor vragen en adviezen bent u bij Grootendorst Modeltreinen aan het juiste adres.

Reparatie De reparateur van Grootendorst Modeltreinen kan uw modellen vakkundig onderhouden en indien nodig repareren. Zeer veel is mogelijk en dat tegen gunstige tarieven.

Ombouw Digitaal Uw loc’s ombouwen naar digitaal is voor Grootendorst Modeltreinen geen probleem. Zij kunnen de daarvoor geschikte modellen voorzien van een Motorola of DCC decoder van diverse bekende merken. Zij verzorgen uw ombouwwerk uiteraard met garantie.

Openingstijden:
Maandag 13:30 - 18:00
Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag 09:30 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00

 

 

© 2022 Scaletrading
Innovatie in techniek en detail