Zevenspoor

Zevenspoor is gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitsspeelgoed, modelspoor en modelbouw. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 250 vierkante meter. Er is een groot assortiment aan artikelen van alle bekende topmerken uit voorraad leverbaar.

Zevenspoor biedt u:
- Goede service en technische ondersteuning
- Scherpe prijzen en unieke aanbiedingen
- Persoonlijke aandacht met een kopje koffie erbij
- Gratis parkeren naast onze winkel

Modeltreinen zijn de passie van de eigenaar van Zevenspoor. Dit is één van de redenen dat hij destijds een winkel in modelspoor is gestart, uiteindelijk een uit de hand gelopen hobby. Samen met andere enthousiaste hobbyisten praten over modelbouw en modeltreinen. Hoe je een mooie baan kunt bouwen en wat je er voor nodig hebt. Zevenspoor heeft zich hier helemaal in gespecialiseerd, zodat zij u goed advies kunnen geven over de technische aspecten ervan. Als u problemen heeft met een trein, dan wordt er naar gekeken. Vaak kunnen zij het zelf repareren en anders sturen zij het voor u op naar de leverancier.

Omdat zij iedere treinenliefhebber van dienst willen zijn, voert Zevenspoor verschillende kwaliteitsmerken, zoals o.a. PIKO. Voor het bouwen van een modelbaan heeft Zevenspoor allerhande accessoires, gebouwen en terreinmateriaal in haar assortiment.

 

© 2022 Scaletrading
Innovatie in techniek en detail