PIKO SmartProgrammer®

PIKO SmartProgrammer & PIKO Smarttester

56415 PIKO SmartProgrammer voor het eenvoudig programmeren van PIKO Smartdecoders via de PC. Te gebruiken in combinatie met de PIKO SmartTester.

Met de PIKO SmartProgrammer is het downloaden van volledige PIKO loc-projecten (inclusief sound), het invoegen van b.v. eigen stationsaankondigingen en het maken van uw persoonlijke instellingen mogelijk. Decoders zijn eenvoudig en gemakkelijk in te stellen zonder kennis van programmeren. Voor de bediening van de SmartProgrammer heeft u een PC met Windows 10 nodig, een internetverbinding en een USB-poort (Wi-Fi of USB-kabel). Later in 2020 zullen ook apps voor een smartphone, iPhone en tablet beschikbaar komen.

Het programmeren via de SmartProgrammer is eenvoudig uit te voeren en te controleren vanwege de fraai vormgegeven gebruikersinterface!

 

56416 PIKO SmartTester met interfaces voor alle typen decoderaansluitingen, inclusief schroefklemmen. Te gebruiken in combinatie met de PIKO SmartProgrammer.

Met de PIKO SmartTester kunt u uw decoders rechtstreeks testen en programmeren. De SmartTester biedt interfaces naar NEM norm voor N, TT en H0, (6-polig, 8 polig, PluX, Next18. De SmartTester is daarnaast voorzien van een motor met een lange levensduur, een SUSI-interface, een hoogwaardige luidspreker en LED's. Met de PIKO SmartProgrammer en de PIKO SmartTester kunnen nu PIKO loc projecten worden ingeladen en aangepast met persoonlijke instellingen. De loc projecten kunnen eenvoudig worden gedownload en bewerkt via de SmartProgrammer/SmartTester.
De PIKO SmartTester werkt uitsluitend in combinatie met de PIKO SmartProgrammer.

Klik hier voor de PIKO downloadpagina van de Windows 10 app voor de SmartProgrammer

 

© 2022 Scaletrading
Innovatie in techniek en detail